L.A. Guns – Dalpremier – Stay Away

The Missing Peace címmel 2017. október 13-án jelent meg a Frontiers kiadóhoz szerződött L.A. Guns tizenegyedik albuma, ahol 17 év után ismét együtt zenélt a ’80-as évek Sunset Stripjének két emblematikus figurája, Phil Lewis énekes és Tracii Guns gitáros. Lewis és Guns utolsó közös albuma a 2000-es Waking The Dead volt. A lemez elkészültében Johnny Martin basszer, Shane Fitzgibbon dobos és Michael Grant másodgitáros voltak a társaik. Utóbbi már nem tagja a bandának, sőt az elmúlt bő egy év során ezen a poszton két embert is elhasználtak, így a jelenlegi turnéfelállásban jelenleg ketten is kisegítik őket a koncerteken Adam Hamilton, illetve Ace Von Johnson személyében, attól függ, éppen merrefelé játszanak.

Ennél is fontosabb talán, hogy The Devil You Know címmel március 29-én jelenik meg az új L.A. Guns lemez, melyről a Stay Away című szerzemény már tesztelhető.

L.A. Guns – The Devil You Know
(Március 29 – Frontiers)

01. Rage
02. Stay Away
03. Loaded Bomb
04. The Devil You Know
05. Needle To The Bone
06. Going High
07. Gone Honey
08. Don’t Need To Win
09. Down That Hole
10. Another Season In Hell
11. Boom (bónusz)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.