Inhalator – Új EP-vel jelentkezett a a thrash metalt egy kíméletlenebb és agyasabb formában játszó győri banda

Notes Of Apathy part I címmel egy 3 tételes új EP-vel jelentkezett a thrash metalt egy kíméletlenebb és agyasabb formában játszó győri Inhalator. A 3 részesnek tervezett Notes Of Apathy EP-sorozat első darabja már most teljes egészében meghallgatható.

Az Inhalatort Macher Zoltán – gitár/ének és Kovács Krisztián – dobok alapította még 2014-ben. Első kiadványuk a “Fájdalom Színház” című EP 2014 decemberében jelent meg. A banda tagjai ettől a ponttól kezdték komolyan venni a zenekart és azon voltak, hogy összehoznak egy stabil, négyes felállást, hogy a színpadon is megmutassák magukat. Első nagylemezük Álmok temetője címmel 2016 júniusában jelent meg, a 2017-es évet azonban egy tagcserével kezdték. Harmath Zoltán basszusgitáros helyét Rákóczi Gergely vette át, így már az ő játéka hallható a Neglectia címmel július 10-én piacra dobott két dalt tartalmazó EP-n.

INHALATOR:
Macher Zoltán – gitár/ének
Kovács Krisztián – dobok
Gellén Tamás – gitár, vokál
Rákóczi Gergely – basszusgitár, vokál

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.