Áprilisban újra Suffocation a Dürerben

Pár éve egyszer kikeltem a szerkesztőségi csoportban, hogy ne adjunk már a koncertbeszámolóknak olyan címet, hogy “Black/death rituálé”, meg “Pop-punk házibuli”, mert ezek elcsépelt, lusta és egyáltalán tök béna megoldások. Igazat is adtak nekem a többiek. És bármilyen kiábrándító, időnként a nagy turnéügynökségek kreatív arcai is simán ráfutnak hasonló vakvágányokra – így fordulhat elő például az, hogy egy európai Suffocation-turné a Europe Under Black Death Metal Fire nevet kapja. Ötletes… Ja, nem. Mindegy is.

Szóval a lényeg, hogy a New York-i death metal-banda áprilisban újra Európába jön, és lesz budapesti állomás is, április 26-án a Dürerben. Előttük az osztrák Belphegor, a norvég Nordjevel, a svájci DarkRise, meg a helybéli Kill With Hate is fellép, szóval elég nagy adaggal kapunk abból a bizonyos black death metal tűzből. A jegyelővétel már megy is, részletek az eventnél.

Fotó: Somogyi Lajos – Bands Though the Lens

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.