SWALLOW THE SUN – Dalpremier a finn doom/death mesterektől: Upon The Water

Lumina Aurea címmel egy klippel kísért, epikus, csaknem 14 perces dalt mutattunk be még decemberven a melankolikus doom/death vonal egyik finn mesterétől, a Swallow The Sun-tól. Az az új tétel egybern a felvezető nótája volt a 2015-ös masszív tripla album, a Songs From The North I-II-III folytatásának, amely When A Shadow Is Forced Into The Light címmel lát majd napvilágot január 25-án.

A When A Shadow Is Forced Into The Light lesz a finnek hetedik albuma, a decemberben bemutatott tétel azonban azon nem szerepel majd. Viszont most már meghallgatható a lemez első előzetes dala is, az Upon The Water. Az új dalokban mutatkozik az új gitáros (Juho Räihä) és az új billentyűs (Jaani Peuhu).

 


www.facebook.com/swallowthesun

 


SWALLOW THE SUN - Upon The Water (a 2019-es When A Shadow Is Forced Into The Light albumról)
SWALLOW THE SUN - Lumina Aurea (a 2019-es album felvezetéseként)

 

 

SWALLOW THE SUN - Lumina Aurea
12-inch EP

01. Lumina Aurea
02. Lumina Aurea (instrumentális változat)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.