Kreator – Egy extra box-szettben jelennek meg korai albumaik

Under The Guillotine: The Noise Records Anthology címmel  box-szettben jelennek meg a Kreator korai (1985-1992) albumai. A szóban forgó lemezek egykoron Németország egyik elsőszámú metal-kiadója, a Noise Records gondozásában láttak napvilágot most pedig demókkal, ritka fotókkal és és egyéb extrákkal kiegészítve 2021. február 26-án jelenik meg újra  dupla bakeliten (18 dallal) és 2CD-s változatban (30 dallal). Mindkét verzió ritkaságnak számító dalokat és remixeket tartalmaz, a banda diszkográfiájából válogatva. Íme a tartalma:

– Endless Pain (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Pleasure To Kill (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Terrible Certainty (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Extreme Aggression (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Coma Of Souls (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Renewal (bakelitlemez, eredeti borítóval és szövegkönyvvel)
– Some Pain Will Last DVD – benne a From the Vault című mini-dokumentumfilm, plusz két, korábban ki nem adott koncert felvétele az 1990-es évből Andy Sneap remix of Live In East Berlin 1990
– 12 x 12 cm-es, 40 oldalas, keménykötésű fotó-könyv, benne dalszövegekkel és lábjegyzetekkel a banda első évtizedéből
– Az End of the World demó-kazetta újragyártott példánya
Kreator kabala – szörny-figura, játék-guillotine-nal
– Egy Demon elnevezésű USB pendrájv, a fentebb említett albumok MP3-audió változatával felszerelve
– A box-szett első 250 példánya egy, Mille Petrozza által dedikált képeslapot is tartalmaz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!