Gama Bomb – Miami Supercops – új videó

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma, amelynek harmadik előzetes videójaként a Miami Supercops nézhető meg. A videóba a Bud Spencer és Terence Hill klasszikus, a Szuperhekusok jeleneteit vágták be, amit így kommentáltak:

A Miami Supercops egy szerelmes levél az összes, tipikus kliséket és beszólásokat felsorakoztató klasszikus zsarufilmnek. A dalt magát az 1985-ös olasz rendőr-paródiafilm, a Szuperhekusok ihlette. Az elmúlt évben Isten tudja miért, Domo egyszerűen rajongója lett ennek a filmnek, úgy írta meg a dalszöveget, hogy az már-már ijesztő pontossággal lehozza annak a teljes történetét. A zene az lényegében klasszikus Gama Bomb speed-thrash, benne a lemez legmenőbb riffjeinek némelyikével. Van benne egy sor, ‘Have your friends over, but don’t take off your gun belt’, ez szerintem ez az egyik legpontosabb megfigyelés, amit valaha a zsarufilmekkel kapcsolatban hoztak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!