FirstBorne – Sacred Lights – új videó

Sacred Lights címmel egy újabb dalt, illetve videót mutatott az ex-Lamb Of God dobos, Chris Adler által működtetett all-star metal projektjének, a FirstBorne.

A banda, amelyben még olyan neves zenészek találhatóak, mint James Lomenzo basszusgitáros (ex-Megadeth, White Lion, Lynch Mob), Girish Pradhan (Girish And The Chronicles) énekes, és Myrone gitáros, októberben egy másik dalt is közzétett Cut The Strings címmel. Ennek a szöveges videóját itt láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!