Second Sun – A hétköznapok átlagemberének harca

November 6-án, Kampen Går Vidare címmel jelent meg a svéd vintage prog-hard rocker Second Sun harmadik nagylemeze, amiről most az újonnan megjelent Slå Tillbaks videójukat nézhetitek meg.

Új lemezükön egy hétköznapi atlagemberének életét, az élhető boldogság keresését, napjaink politikai útvesztőit, s az abból való kitörését, valamint a társadalom közönyös cinizmusát állították előtérben. Kilenc dalos albumukat az alábbiakban hallgathatjátok végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!