Loss Of Infection – Cthulhu háború a Földön

Dél-Koreából ritkán érkezik hozzánk metal zene. Pedig van bőven, mint például a brutális deathcore-ban utazó Loss Of Infection, akik a múlt hónap végén jelentették meg Dark Dimension EP-jüket. Erről most Black Earth daluk videóját nézhetitek meg.

Hat tételes EP-jük egy Lovecraft téma körül forog, mi szerint az űrből érkező Cthulhu háborút indít a Föld és az emberiség ellen. El is pusztítja az egész bolygónk, ami a civilizációnk megszűnése után a kozmikus őrület veszi át az uralmat. Élvezzétek!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!