Jön a Fever 333 új kislemeze, itt az első energiabomba

Október 23-án adja ki új kislemezét a Fever 333. Jason Aalon Butler zenekarának Wrong Generation című EP-jét a George Floyd halálát követő tüntetések ihlették, amelyeken az énekes maga is részt vett Los Angelesben. A nyolcszámos anyagon szerepelni fog a Rotting Out frontembere, Walter Delgado is. A számlista:

1. Bite Back
2. Block Is On Fire
3. Wrong Generation
4. U Wanted a Fight
5. Walk Thtough the Fire
6. For the Record (ft. Walter Delgado)
7. Last Time
8. Supremacy

A lemez nyitószáma, a Bite Back alább máris hallgatható.

A megjelenés napjától kezdve a trió egy virtuális turnét is tart, amelynek keretében 6 stúdiókoncertet játszanak a világ különböző részein élő rajongóknak. Az európai tábornak október 23-án, pénteken játszanak, a streamre itt lehet jegyeket váltani.

//www.youtube.com/watch?v=X8Nm3JIPr3w

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!