Ricky Warwick – Februárban új szólólemez jön, itt egy friss dal és a hozzá készült klip: Fighting Heart

Jövőre új szólólemezzel jelentkezik Ricky Warwick. Az észak-ír származású Warwick a ’90-es évek elején a The Almighty éléről lett ismert, na meg onnan, hogy az ő felesége, Vanessa Warwick vezette a sokak által etalonnak számító Headbangers Ball című műsort az egykor szebb napokat megélt MTV-n. Warwick napjainkban a Black Star Riders és Thin Lizzy frontembere, de rendszeresen fellép szóló akusztikus produkciójával is.

Szólóban is szépen termel, a 2003-as Tattoos & Alibis című első szólólemezét további öt követte, tavaly pedig újabb lemezszerződést írt alá új szólólemezének kiadására a Black Star Riders lemezeit is kiadó Nuclear Blast kiadóval. A When Life Was Hard And Fast címre keresztelt album február 19-én jelenik majd meg, ráadásul a 2 CD-s digipack verzió tartalmazni fogja a muzsikus 2015-ben már megjelent feldolgozásalbumát, a Stairwell Troubadourt, amit annak idején a Pledge Music csak minimális példányszámban tudta megjelentetni.

Ami az új lemezt illeti, Warwick teret biztosított más kiváló muzsikusoknak is, így a lemezt feljátszó Robert Crane (basszusgitár), Xavier Muriel (dobok) és Keith Nelson (gitár) mellett vendégként felbukkan majd Joe Elliott a Def Leppardból, Andy Taylor, aki korábban a Duran Duranban zenélt, Luke Morley a Thunderből, Dizzy Reed a Guns N’ Rosesből és Ricky lánya, Pepper. Az első kislemezdal, a Fighting Heart, klip is született hozzá.

Ricky Warwick – When Life Was Hard And Fast
(Február 19 – Nuclear Blast)

01. When Life Was Hard And Fast
02. You Don’t Love Me
03. I’d Rather Be Hit
04. Gunslinger
05. Never Corner A Rat
06. Time Don’t Seem To Matter
07. Fighting Heart
08. I Don’t Feel At Home
09. Still Alive
10. Clown Of Misery
11. You’re My Rock N Roll

01. You Spin Me Round (Like A Record) (Dead Or Alive-feldolgozás)
02. Ooops!…I Did It Again (Britney Spears-feldolgozás)
03. Summertime Blues (Eddie Cochran-feldolgozás)
04. 1000 Dollar Car (Bottle Rockets-feldolgozás)
05. Cocaine Blues (Johnny Cash-feldolgozás)
06. I Don’t Want To Grow Up (Ramones-feldolgozás)
07. I Fought The Law(The Clash-feldolgozás)
08. Burning Love (Elvis Presley-feldolgozás)
09. Jesus Loves You…But I Don’t (The Almighty-feldolgozás)
10. Wrathchild (Iron Maiden-feldolgozás)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!