Epica: klip érkezett az új dalhoz!

 

Tegnap látott napvilágot az információ, miszerint 2021. február 26-án kerül boltokba az Epica új, sorban 8. stúdiólemeze, amely az Omega címet kapta. Mark Jansen, a banda hörgős-gitárosa elárulta: a 2014-es, The Quantum Enigma című lemez témáihoz kanyarodnak vissza az új korongon, amelynek borítójára és számlistájára is fény derült. 

Az első dal is hallható már, amely az Abyss of Time - Countdown to Singularity címet viseli, a nótához pedig megérkezett a hivatalos videó is - íme, a kisfilm!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!