Himnusz a házi kedvencekhez – Új klipes dalt mutat a Touché Amoré

Október 9-én érkezik a Touché Amoré ötödik nagylemeze Lament címmel, amelyről itt a negyedik előfutár: a Reminders. Az eddigi legerősebb új dal egy kedves klipet is kapott, melyben a zenekartagok és barátaik szerepelnek kutyáikkal és macskáikkal. A videóban feltűnik többek között Sam Carter, Jason Butler, Kurt Ballou, Jacob Bannon, Jay Weinberg, Sammy Siegler, Sonny Moore aka Skrillex és Tim McIlrath is.

Aki lemaradt volna a júliusi single, a Limelight magával ragadó új klipjéről, azt is megnézheti alább; illetve ott a borító és a dallista is:

//www.youtube.com/watch?v=sKHawjBPaxU

//www.youtube.com/watch?v=WAK4GB7LIkw

1. Come Heroine
2. Lament
3. Feign
4. Reminders
5. Limelight
6. Exit Row
7. Savoring
8. A Broadcast
9. I’ll Be Your Host
10. Deflector
11. A Forecast?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!