Another World: új szám a Gojirától

Négy évvel az utolsó Gojira-lemez után a franciák végre új dalt mutattak be. Az Another World zeneileg a 2016-os Magma album egyenes folytatása, a hozzá készült animált videóban pedig egy űr- és időutazós expedícióra indul a zenekar.

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy készül a banda következő nagylemeze, de ennek megjelenéséről egyelőre nincs infó. Mint ahogy arról sem, hogy az idén elmaradt budapesti koncertnek lesz-e pótlása, és mikor.

//www.youtube.com/watch?v=iqrMFNMgVS0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!