Elmarad az idei Nova Rock is

Nem rendezik meg a Nova Rock fesztivált június 10. és 13. között az osztrák-magyar határnál, mivel Ausztriában a legfrissebb járványügyi szabályozások szerint június végéig nem lehet tömegrendezvényeket tartani. Ha jól számoljuk, ez eddig a harmadik nagy európai fesztivál az angol Glastonbury és a Download után, ami idén elmarad, de az biztos, hogy a magyar közönségnek messze a Nova fáj legjobban.

A fesztivál húzónevei között ott lett volna a System of a Down, a Korn, a Volbeat, a Foo Fighters, az Alter Bridge, Bring Me the Horizon, a Billy Talent és a The Offspring is. Közülük többen is fellépnének Budapesten, vagy Sopronban a Volt fesztiválon is, ezen koncertek sorsáról egyelőre nincs hivatalos hír, mint ahogy semelyik másik hazai fesztiválról sem.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!