Temples on Mars – egy délutáni koktél

Death in the Afternoon címmel mutatta be új videóját a brit kísérleti metalos Temples on Mars. Ez a videó a csapat második klipje, ami 2018-as debütáló albumukhoz készült.

Elsősorban rock zenészek vagyunk, de szeretjük az electro és az ipari műfajt is, ezért ki akarjuk használni a lehetőséget, hogy ezeket a stílusokat valamilyen módon beépítsük  ebbe a verzióba. Véletlenszerű tény, hogy a Death in the Afternoon James Donaldson énekesünk kedvenc koktélja (pezsgőt és abszint), amit maga Hemingway ihlette!” – mondja Daz Carikas basszusgitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!