SEMBLANT – Hat év után új album a brazil csapattól, klippel az első dal: Mere Shadow

Obscura címmel március 6-án jelenik meg a brazil Semblant harmadik albuma, az első előzetes dallal, a klippel kísért Mere Shadow-val pedig máris megismerkedhetsz.

A két vokalistával, Mizuho Lin énekesnővel és Sergio Mazul énekessel dolgozó csapat még 2006-ban alakult, az első két albumuk (Last Night Of Mortality 2010, Lunar Manifesto 2014) pedig kisebb kiadóknál jött ki, az utóbbi években azonban a Youtube-on nagyon népszerűek lettek a dalaik, különösen a bőven 24 milliós lejátszás felett járó What Lies Head, így hát nem csoda, hogy az új lemez már a Frontiers gondozásában jelenik meg. Tavasszal lesz Európa-turnéjuk is, igaz, magyar buli nélkül, de április 17-én Pozsonyban el lehet majd csípni őket.

 


www.facebook.com/semblantband

 SEMBLANT - Mere Shadow (a 2020-as Obscura albumhoz)
SEMBLANT - What Lies Ahead (a 2014-es Lunar Manifesto albumhoz)

SEMBLANT - Obscura
(03/06 - Frontiers)

01. Murder Of Crows
02. Left Behind
03. Dethrone The Gods, Control The Masters (Legacy Of Blood Pt.Iv)
04. Mere Shadow
05. Porcelain
06. The Hunter, The Hunger (Legacy Of Blood Pt.V)
07. Wasteland
08. Barely Breathing
09. Wallachia
10. Daydream Tragedy
11. Insomnia (bónuszdal)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!