Krvsade – EP-előzetes

Az észak-karolinai thrash/death metalos Krvsade január 31-én, Judgement Day címmel szabadítja el újabb EP-jét. A csapat elmondása szerint ez az EP egy határozott változás mutat Militum Infernum debütáló agyagukhoz képest. Tisztább, finomabb játék, de meg marad benne az agresszív erő.

Az Ep-ről elsőként Keep It In The Church dalukat lehet megismerni, amiről így beszéltek:

Ez a dal felhívja az emberek figyelmét arra a tényre, hogy vannak, akik ürügyként használják a vallást a másokkal szembeni rossz bánásmódra. Délen élve még mindig azt vesszük észre, hogy sok ember azt hiszi, nekik van jó véleményük, hogy ők jobban ismerik az életet, és ezért sokszor ostoba tanácsokat adnak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!