Nifelheim – új EP

The Burning Warpath To Hell címmel egy két borító verziós 7″ vinyl karácsonyi EP-vel jelentkezett a svéd balck metalos Nifelheim. A két dalos kislemezzel a banda ez évi turné sorozatát kívánja lezárni.

Ha lenne olyan szám, amely annyira tele van a gyűlölettel az a The Burning Warpath To Hell, a másik a Devil’s Wrath 2019-es változata.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!