Depresszív black metal-lemezzel lök a mélybe a Narkvlt

Szerencsére már nem az első zseniális hazai black metal-anyagot mutatjuk be idén – elég csak megemlíteni az atmoszferikus oldalról kísérletező Haenesy splitjét, a banda sideprojektjeként debütált Mádrát, a hardcore felől besötétülő Haváriát, vagy a nyers vonalat megtestesítő Hajnalpír lemezét (az On Gravesről már nem is beszélve).

Most pedig itt van egy újabb minőségi album, az egyszemélyes Narkvlt zenekartól. A When the Moon Bled egy depresszív, agresszív 42 perces utazás egy olyan helyre, ahova nem szívesen megyünk, de néha eljutunk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!