Jövőre újra összeáll a Rage Against the Machine

Amikor már azt hittük volna, hogy a My Chemical Romance újjáalakulása lesz a hétvége legnagyobb híre, most belengették, hogy 2020-ban újra koncertezni fog a Rage Against the Machine. A rapmetal-banda négy tagja utoljára 2011-ben zenélt együtt, szóval most már több ideje vannak külön, mint ameddig az első, 2000 és 2007 közötti feloszlásuk tartott. A banda háromnegyede időközben új bandát is alapított a Public Enemy és a Cypress Hill tagjaival Prophets of Rage néven, miközben úgy tűnt, Zack de la Rocha frontembert egyáltalán nem izgatta, hogy együtt zenéljen a többiekkel.

Most viszont megjelent az Instagramon egy hivatalosnak tűnő Rage Against the Machine profil, ott pedig öt tavaszi amerikai koncertdátum, ebből kettő pont egybeesik a Coachella fesztivál helyével és idejével. Jövőre amúgy elnökválasztás lesz az USA-ban, sokak szerint a banda ebben a témában akar állást foglalni az újjáalakulással, meg azzal, hogy éppen pont a mexikói határ környékén kezdenek el koncertezni.

A pontos dátumok amúgy:

március 26. – El Paso, TX
március 28. – Las Cruces, NM
március 30. – Phoenix, AZ
április 10. – Indio, CA
április 17. – Indio, CA

//www.youtube.com/watch?v=0W6WZK3AfKE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!