A Stray from the Path énekesével közösködik a Gideon

Újabb szám jött ki a Gideon új albumáról, a most pénteken megjelenő Out of Controlról. A 2 Close című számban a Stray from the Path frontembere, Drew York is vendégeskedik.

A két banda december 17-én együtt koncertezik a Dürer Kertben, a bulin fellép még a The Devil Wears Prada és a Loathe is.

//www.youtube.com/watch?v=39XYecZiBxI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!