KOFFIN KATS – Június 21-én visszatérnek Budapestre

Június 21-én nyolcadik alkalommal tér vissza Budapestre a detroiti Koffin Kats. A Dürer Kertes koncerten fellép a The Silver Shine és a Gyilkos is.

"Aki nem látta volna még őket élőben, az egy felettébb pörgős, energikus punk rock / psychobilly koncertre számíthat a klasszikus nagybőgő / gitár / dob felállású bandától. Hat éve jártak utoljára Budapesten és azóta Tommy, az alapító gitáros visszatért a zenekarba. Már nagyon várják ők is, hogy visszatérjenek hozzánk! Az est hazai házigazdája a The Silver Shine, egy vintage punk rock and roll trió. A banda közel egy évig nem lépett itthon színpadra, így minden rajongónak érdemes lesz eljönni, mert ki tudja mikor játszanak újból itthon. Az estét a zeneileg picit durvább vonalon mozgó, hazai Gyilkos indítja majd."

 

A koncert Facebook oldalaNavigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!