MEGADETH – Mustaine egy új dalról: "az intro-riffje pedig egy magyaros gitártéma"

Már javában készül az új Megadeth album, előbb azonban egy 3CD-s, 4LP-s válogatás érkezik majd a csapattól. A 35 dalos Warheads On Foreheads válogatás március 22-én lát majd napvilágot.

Dave Mustaine a készülő lemezről, amely az első Megadeth album lesz Dirk Verbeuren dobossal:


"Igyekszünk folytatni azt az igazán súlyos vonalat, amit a legutóbbi lemez, a Dystopia képviselt. Annál az anyagnál leginkább azt csináltuk, ami passzol hozzánk, egy rakás szupersúlyos, gyors dobolással egyes dalok végén. A fiam két napja itt volt nálunk, és amikor a Dystopia készült, abba is belehallgatott. Arról azok a dalok kapták a legjobb visszajelzést, amikre ő is felkapta a fejét. Most amikor átjött, egy olyan új számon dolgoztunk, amelynek a munkacíme The Dogs Of Chernobyl, az intro-riffje pedig egy magyaros gitártéma, kicsit olyasmi, amilyet az egyik korai Mercyful Fate dalban, az Into The Coven-ben is hallhatsz. A nóta szuper-erőteljes és izmos, a fiam meg kapásból azt mondta rá, hogy 'Istenem, ez pokoli súlyos!'. Ezen persze azonnal röhögni kezdtem."
 

 


Dave Mustaine a márciusi válogatásról:

"35 évvel ezelőtt a Megadeth nevet választottam a zenekaromnak és én ezeket a dalokat tartom a leghatékonyabb fegyvereknek a csapat arzenáljában. A WOF egy katonai kifejezés az amerikai hadseregben a találati hatékonységra. A melóhoz a megfelelő eszközre van szükség, erről van szó, és ezek a számok a teljes rombolás érdekében születtek..."


Megadeth: Warheads On Foreheads

CD 1
1. Rattlehead
2. Mechanix
3. Killing Is My Business…And Business Is Good!
4. The Conjuring
5. Wake Up Dead
6. Devils Island
7. Good Mourning / Black Friday
8. Set The World Afire
9. In My Darkest Hour
10. Holy Wars…The Punishment Due

CD 2
1. Hangar 18
2. Tornado Of Souls
3. Rust In Peace…Polaris
4. Five Magics
5. Take No Prisoners
6. Skin O' My Teeth
7. Angry Again
8. Symphony Of Destruction
9. Sweating Bullets
10. A Tout Le Monde
11. Train Of Consequences
12. Reckoning Day

CD 3
1. Trust
2. She-Wolf
3. Wanderlust
4. Dread and the Fugitive Mind
5. Blackmail The Universe
6. Washington Is Next!
7. Head Crusher
8. Public Enemy No. 1
9. Kingmaker
10. The Threat Is Real
11. Poisonous Shadows
12. Death From Within
13. Dystopia

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!