FIVE FINGER DEATH PUNCH – Jeremy Spencer dobos távozik a csapatból

Nemrég fejezte be észak-amerikai turnéját a Five Finger Death Punch, amelynek során a gerincműtéte miatt Jeremy Spencer dobost Charlie Engen helyettesítette, most azonban a 45 éves Jeremy bejelentette a távozását a csapatból. A második műtétjét követően tartós pihenőre van szüksége, ezért döntött így, a csapat pedig maximálisan támogatta őt.

"Ez a döntés már hónapok óta nyomja a vállamat, és most eljött az ideje ennek. Hat évesen kezdtem dobolni és szerencsésnek mondhatom magam, hogy a testem több évtizeden át lehetővé tette számomra, hogy azt csináljam, amit a legjobban szeretek, a dobolást. Azonban a kemény igénybevétel végül eljuttatott arra a pontra, hogy úgy érzem, már nem vagyok képes olyan szintű játékra, ami kielégít, ami örömet okoz. A zenekarnak olyasvalakire van szüksége, akiben ott a tűz és az energia, aki képes arra a produkcióra, amit a rajongók megérdemelnek. Akárcsak ti, én is arra biztatom a többieket, hogy folytassák, hogy óriási zenéket nyomjanak, hogy turnézzanak világszerte, hogy izgalmas bulikat adjanak a rajongóknak."

 


FIVE FINGER DEATH PUNCH - Blue On Black (a 2018-as And Justice For None albumhoz)

 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!