HANDS OF DOOM – Új letölthető stoner/sludge/doom válogatás hazai bandákkal

Pár év kihagyás után ismét új válogatásanyag jelentkezett a hazai stoner/sludge/doom zenékkel foglalkozó Hands Of Doom portál.

"Erre a pár évre azért volt szükség, hogy ne mindig ugyan azok a bandák legyenek rajta újabb és újabb dalokkal. Mostanra azonban a hazai színtéren kinőtte magát egy újabb generáció, amelynek tagjai a megszokott tradícióktól kissé merészebbek, extravagánsabbak és némileg megszólalásukban is energikusabbak...

 


www.facebook.com/handsofdoomhun...Szóval, nem egy szokványos ólomsúlyokkal és sivatagi fuzzokkal megpakolt stoner/doom kollekcióra kell számítani. Bár súlyban és riffekben most sincs hiány. Igaz, van rajta pár ismerős, régi név, de ők is változtak, vagy épp pihentek az elmúlt években.

A válogatáson szereplő zenekarok: Devil Seed, Low-Down, Boru, Stonedirt, VolumeFeeder - egy új előzetes dallal, Buso von Kobra, JumboFat, Dungaree, Red Swamp, Vanta, Grrrmba, Aebsence, Gyilkos, Wall Of Sleep.
"HANDS OF DOOM Presents - Stoner​/​sludge​/​doom válogatás 2018

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!