The Longshot: új dalokat tett közzé Billie Joe bandája – leleplezték a csapatot

Billie Joe Armtrong, The LongShot 0 Comment

Két friss dallal jelentkezett Billie Joe Armstrong új bandája, közben pedig az is kiderült, kik alkotják a The Longshot csapatát. 

Egy háromszámos EP-vel debütált múlt héten Billie Joe Armtrong új zenekara. Nem kellett sokat várni, máris itt van két újabb dal a The Longshot csapatától. A banda Love is for Losers címmel ígér új albumot.

A Green Day énekese március végén kezdte promotálni Instagram oldalán a The Longshot névre keresztelt side-projektjét, melyről eleinte csak sejteni lehetett, hogy egy új zenei formációt takar. Április 12-én végül, miután egy kaliforniai rádióban bemutatták a Love is for Losers című dalt, egy háromszámos EP-vel debütált a banda, mely a 1-2-3-4 Go! Records gondozásában jelent meg.

Az énekes azóta is a közösségi oldalán népszerűsíti a The Longshot zenekart, melynek ugyancsak létrehoztak egy Instagram profilt. A bejegyzésekből most más az is kezd összeállni, kik alkotják a kaliforniai punkrocker új csapatát. A doboknál a Prima Donna zenekar tagja, David S. Field, gitáron szintén abból az együttesből ismert Kevin Preston, illetve ugyancsak gitáron a Green Day-t turnékon támogató Jeff Matika játszik.

Some fun stuff last night

The Longshot (@longshot) által megosztott bejegyzés,

A zenekar koncertekkel is készül: eddig három bulit hirdettek meg az Egyesült Államokban - április 17-én, azaz ma este San Franciscoban, április 24-én Costa Mesán, április 26-án pedig Los Angelesben lehet látni a csapatot.

Íme a két új dal:


 

A The Longshot: új dalokat tett közzé Billie Joe bandája - leleplezték a csapatot bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Author

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  HÍRSZEMLE

  Bulika van! – Új dalrészlet az Orgytól

  Bulika van! - Új dalrészlet az Orgytól

  Május 11-én új kislemezdallal jelentkezik az Orgy. Az Army To Your Party egy négyszámos EP-n lesz elérhető, rajta a dal album, rádiós, instrumentális és acapella verziójával. Nyilván ez azt is jelenti, hogy úton van a nagylemez is, ez a #newmusic ...

  Olvasd tovább

  Új klip az érkező Stubborn nagylemezről.

  Május hetedikén érkezik a Stubborn zenekar legújabb nagylemeze Let’s Start A Fire címmel. Ennek apropóján az egyik új dal, a False Heaven már videóklipet is kapott, mely a zenekar koncertjeinek hangulatába enged betekinteni egy kicsit. Hajtás után ezt le is ellenőrizhetitek, illetve ...

  Olvasd tovább

  Black Sabbath – Tony Iommi szerint nem valószínű, hogy összeállnak

  Black Sabbath – Tony Iommi szerint nem valószínű, hogy összeállnak

  A gitáros szerint kicsi a valószínűsége, hogy újra turnézni fognak, azonban azt nem zárta ki, hogy egyszer még valamikor színpadra lépnek együtt. „Sose mondd, hogy soha!” – összegezte a helyzetet.tovább

  Olvasd tovább

  OPOSSZUM – Próbatermek és hangstúdió

  OPOSSZUM - Próbatermek és hangstúdió

  A Közvágóhíd a zenekarok mekkája volt, amíg 2017. júniusában végérvényesen be nem zárta kapuit. Zenészek maradtak próbaterem, központi hely nélkül. Mostanáig.[...] Bővebben!

  Olvasd tovább

  Joe Bonamassa – Ismét egy átformált Jeff Beck-dallal folytatódik a promóció

  Joe Bonamassa – Ismét egy átformált Jeff Beck-dallal folytatódik a promóció

  A ’British Blues Explosion Live’ népszerűsítése tovább halad, a Plynth (Water Down The Drain) után ismét egy Jeff Beck-szerzeményt hallhatunk a bluesgitáros csapatátától.tovább

  Olvasd tovább

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!