Robbie Williams Valentin-napi meglepetése mindent vitt – videó

Lehet bármilyen távol, a kedveséről sosem feledkezik meg Robbie Williams. A brit popikon az aucklandi koncertjét félbeszakítva a színpadról üzent Valentin-nap alkalmából Ayda Fieldnek.

Robbie Williams és Ayda Field kétségtelenül az egyik legbolondosabb sztárpár, akik láthatóan nagyon összeillenek. Az énekes és felesége a közösségi oldalaikon gyakran üzengetnek egymásnak, ezzel a privát életükbe is rendszeresen betekintést engedve. Február 13-án Ayda az Instagramon köszöntötte fel a párját 44. születésnapja alkalmából, Robbie Williams pedig Valentin-napra lepte meg a feleségét egy elképesztően romantikus felvétellel.

A brit énekes, aki aznap este Aucklandben koncertezett, a bulit félbeszakítva a színpadról üzent szerelmének, akit Williams kérésére a Spar Arénát megtöltő tömeg is üdvözölt. Ayda a meglepetéstól annyira meghatódott, hogy azonnal meg is osztotta férje videóünetét az Instagram követőivel.

Az időeltolódás miatt persze "Jó reggelt, Drágám"-mal kezdte mondandóját az énekes. "Hiányzol és szeretlek, a barátaim pedig, akik itt vannak, szintén szeretnének mondani valamit" - magyarázta, majd az arénát megtöltő tömeg felé fordult, akik egyszerre kiabálták a kamerába: "Boldog Valentin-napot!" Ennél romantikusabb meglepetést el se tudunk képzelni. Íme a videóüzenet:


 

A Robbie Williams Valentin-napi meglepetése mindent vitt - videó bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!