Visions Of Atlantis – Öt év után új lemez érkezik a szimfo-metalos “sógoroktól”

Öt év után új albummal tér vissza az osztrák Visions Of Atlantis. A The Deep & The Dark címet viselő anyag 2018. február 16-án jelenik meg a Napalm Records kiadónál. A zenekar egy lélegzetelállító klasszikus szimfonikus metal lemezt ígér, elmondásuk szerint ez az az album, amelynek elkészítéséről mindig álmodtak, ez az igazi Visions Of Atlantis.

Ami a tagságot illeti, a banda utolsó nagylemeze Ethera címmel még 2013 márciusában jelent meg, a lemez megjelenését követően azonban az addigi tagok közül egyedül Thomas Caser (dobos, alapító) maradt a zenekarban. Így aztán Clémentine Delauney francia énekesnőnek (Exit Eden, ex-Serenity), Siegfried Samer énekesnek (Dragony), Christian Douscha gitárosnak és Herbert Glos basszernek ez lesz az első nagylemeze a bandával. Clémentine és Siegfried a 2016-os Old Routes – New Waters EP-n szerepelt először. Az album megjelenik deluxe box-szettben, digipak CD-n és digitális formában is. Az előrendeléseket itt lehet leadni. A Return To Lemuria című első dal már ismert, meghallgatható egy alaposabb előzetes is a lemezhez, most pedig a címadó szerzeményt is bemutatták.

Visions Of Atlantis – The Deep & The Dark
(Február 16 – Napalm)

01. The Deep & The Dark
02. Return To Lemuria
03. Ritual Night
04. The Silent Mutiny
05. Book Of Nature
06. The Last Home
07. The Grand Illusion
08. Dead Reckoning
09. Words Of War
10. Prayer To The Lost

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!