Rockmaraton 2018 – Jön a Cannibal Corpse, a Powerwolf és a GBH, valamint 10 hazai csapat is bejelentésre került!

Angerseed, Apey & the Pea, Don Gatto, Krampüs, Moon and the Nightspirit, Nova Prospect, Prosectura, Road, Sear Bliss, Watch My Dying.

Megérkeztek az első nevek a 2018-as Rockmaraton fesztivál fellépői közül. Már biztosan fellép jövőre a dunaújvárosi Szalki-szigeten július 9-14 között megrendezésre kerülő rendezvényen a német heavy/power metal csapat a Powerwolf, az amerikai death metal alapcsapat a Cannibal Corpse valamint az angol punk legenda a GBH, hazai csapatok közül pedig az Angerseed, az Apey & the Pea, a a Don Gatto, a Krampüs, a Moon and the Nightspirit, a Nova Prospect, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss és a Watch My Dying. Bérletek november 6-ig 13.900 Ft-ért kaphatóak, utána ugrik egy ezressel feljebb

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!