Hat év után jövőre visszatér hozzánk a Touché Amoré

Nuskull Magazin

Hat év után jövőre visszatér hozzánk a Touché Amoré

Szinte hihetetlen, de már majdnem hat éve nem járt nálunk a poszt-hardcore megkerülhetetlen vezéregyénisége, a Touché Amoré. Ez jövőre viszont megváltozik, ugyanis február 1-jén Jeremy Bolmék ismét beveszik az A38 hajót – pont úgy, mint legutoljára a Deafheavennel -, csak ezúttal egyedül. Azt egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek az előzenekar(ok), ha egyáltalán lesznek.

A bulira október 11-én, délelőtt 10-kor indul a jegyértékesítés, minden egyéb infó a facebookos eseménynél. Ugyanezen a napon jön ki a zenekar ötödik nagylemeze, a Spiral in a Straight Line, az első anyaguk a Rise Recordsnál. Valószínűleg erről is több dal felcsendül majd februárban a kötelező klasszikusok mellett.

//www.youtube.com/watch?v=Ijmhb8is-vc

//www.youtube.com/watch?v=X8Cqw7FWjPo

Az élő felvételt Breszkovics Norbert (Sirens Chant) készítette.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.