The Jesus Lizard – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

26 év után adta ki új albumát a noise rock és a post-hardcore úttörőjének is mondott The Jesus Lizard. A legendás zenekar utolsó nagylemeze az 1998-as Blue volt, aminek folytatása szeptember 13-án Rack címmel jelent meg az Ipecac Recordings gondozásában. Falling Down dalukra Bill Barminski egy friss animált videó is készülett.

A ’80-as évek közepén találkoztam Billel Austinban. Underground képregényeket és zin-jellegű dolgokat csinált. Közös barátainkon keresztül találkoztunk a punk rock szcénában, és nemrég a közösségi médián keresztül ismerkedtünk meg újra.” – mondta Duane Denison gitáros.

Mindannyian ugyanarról a helyről származunk, és úgy tűnik, hogy kapcsolat van az ott tartózkodók között. Tehát amikor Duane felkért, hogy csináljam meg ezt a videót, természetesen igent mondtam. Ez mind kézzel rajzolt sejtanimáció, amellyel kísérleteztem. Nagyon kinetikus és pörgős, ami nagyon passzolt a dalhoz.” – tette hozzá Bill Barminski.

YouTube Video

A 11 dalos lemez az alábbiakban hallgatható végig.

YouTube Video

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.