Fit For An Autopsy – Traumák és bánatok

Fémforgács

Október 25-én új lemezét adja ki az amerikai death metal/deathcore gépezet, a Fit For An Autopsy. The Nothing That Is című lemezük a Nuclear Blast gondozásában fog megjelenni, amiről máris itt van Hostage daluk fekete-fehér videója. A klipet Eric Richter rendezte.

A Hostage azon traumákat és bánatot vizsgálja, amelyeket az ember magában hordoz az életén keresztül. A múlt eseményei elől való menekülés képtelensége az egyre sötétebb jövő érzésével kombinálva úgy nyomasztja az embert, mint semmi más. Ez a dal ezt az összetett és nyomasztó érzést hivatott megragadni, és a gyászos lét negatív oldalát közvetíteni.

Fit For An Autopsy – The Nothing That Is 

(Nuclear Blast)

1. Hostage
2. Spoils of the Horde
3. Savior of None Ashes of All
4. Weaker Wolves
5. Red Horizon
6. The Nothing That is
7. Lurch
8. Lower Purpose
9. Lust For the Severed Head
10. The Silver Sun

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.