Winterfylleth – Már lopakodik az új lemezük

Fémforgács

Hamarosan érkezik a brit black metalos Winterfylleth új lemez. A csapat 2020-as The Reckoning Dawn folytatásaként szeptember 13-án, a Candlelight Records égisze alatt adja ki The Imperious Horizon című lemezét. A kilenc dalos egyik dalában a Primordial frontembere, AA Nemtheanga vendégszerepel. Első kedvcsinálójaként Dishonour Enthroned daluk videóját tették közzé.

Bizonyos szempontból az album egy reflexió az előző lemez óta eltelt évek őrületére, arra, hogy a világ mennyire megváltozott a rosszabbik irányba. Ezen túlmenően mindannyian úgy érezzük, hogy azóta egy még megosztottabb és felforgatottabb világban élünk! A cím egy fenyegető érzésre utal, hogy valamilyen uralkodó hatalom vagy agenda közeleg, közvetlenül a horizonton túl. Már úton van, és nem tudjuk pontosan, hogyan fog megnyilvánulni, de azt tudjuk, hogy egyre előrébb lopakodik, és elkerülhetetlen.” – mondta C. Naughton, a Winterfylleth gitáros-énekese.

Winterfylleth -The Imperious Horizon

(Candlelight Records)

1. First Light

2. Like Brimming Fire

3. Dishonour Enthroned

4. Upon This Shore

5. The Imperious Horizon

6. In Silent Grace

7. To the Edge of Tyranny

8. Earthen Sorrows

9. The Insurrection

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.