Mushroomhead – Fall in Line – új videó

Fémforgács

Az industrial/groove metalos Mushroomhead augusztus 9-én adja ki Call the Devil című új albumát a Napalm Records gondozásában. A 13 dalt tartalmazó korongról Fall in Line daluk videója nézhető meg, amiről a banda dobosa, Steve ’Skinny’ Felton a következőket mondta:

Az egyik legkedvesebb dolog számomra a Fall in Line videóklipjében a piros szín használata. Ez egy erőteljes és érzelmes színvilág. A Fall in Line tulajdonképpen az utolsó dal volt, amit felvettünk a nagylemezre. Rendkívül gyorsan összeállt. Lendületes, agresszív és szórakoztató.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.