Nagyobb helyre költözik a Five Finger Death Punch budapesti bulija.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A nagy érdeklődésre való tekintettel a budapesti teltházas Five Finger Death Punch, special guests: ICE NINE KILLS, Malevolance | Budapest 2024 koncert átkerül a BudapestArenaba.
A megvásárolt jegyek változatlan formában érvényesek – és már ülőhelyek is kaphatóak IDE KATTINTVA.

A Five Finger Death Punch bejelentette 2024-es nyári európai turnéját, benne visszatérésüket Budapestre – 5FDP koncert július 9-én a Budapest Arénában!
A többszörös platinalemezes hard rock banda, a FIVE FINGER DEATH PUNCH éppen befejezte 2023-as amerikai stadionturnéját a Metallicaval, és máris izgatottan jelenti be, hogy a zenekar 2024-ben visszatér. Egy önálló európai turné keretében, valamint a nagy fesztiválokra, 2024 májusa és júliusa között Európa 20 országába elviszik az Afterlife című legújabb albumukat és a zenekar összes klasszikus slágerét. A koncertkörút ráadásul egybeesik a Metallica M72 turnéjának európai részével is, amelyen az 5FDP továbbra is fellép vendégként a világ nagy stadionjaiban.
A nyári turné önálló 5FDP koncertjein az előzenekar a ICE NINE KILLS.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.