In Hearts Wake – Az Öko-bánat okozta szorongás

Fémforgács

Július 12-én érkezik az ausztrál metalcore banda, a In Hearts Wake hatodik lemeze, az Incarnation. Lemezükről friss előzetes daluk, az Orphan (lᴉʌǝp ǝɥʇ) hivatalos videója, valamint a korábban már bemutatott Hollow Bone (plɹoʍ ǝɥʇ) nézhető meg.

Az Orphan az a félelem, düh és frusztráció, amit akkor érzünk, amikor végignézzük, ahogy a rendszer kígyója a saját farkába harap. Vergődés az emberi lélek árnyékos zugaiban, pszichotikus természet. Megragadt az elmémben. Lájkolj és iratkozz fel. Mindent felfal belülről.

Öko-bánat okozta szorongás. A technológia, a monokultúra és a tömegtermelés rohamos térhódítása. Mindez a növekedés és a profit nevében. Evolúció vagy de-evolúció? Ki tudja megmondani? Árvák vagyunk egy olyan világban, amely nem képes felnevelni minket, gyakran érezzük magunkat az ősi sors áldozatainak… és mégis valahogy mi választottuk ezt.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.