The Troops Of Doom – Dawn Of Mephisto – új klip a lemezről

Fémforgács

Május 31-én jelenik meg az egyokri Sepultura gitáros, Jairo „Tormentor” Guedz vezetett The Troops Of Doom második albuma, az A Mass To The Grotesque

Ennek az albumnak minden egyes elemét nagy gondossággal válogattuk össze. Mi lehetne intenzívebb annál, mint hogy a lemezt abban a stúdióban keverjük, ahol a ’80-as és ’90-es évek legnagyobb death metal klasszikusait keverték? Az volt az elgondolásunk, hogy egy másik szintre emeljük az albumnak a produceri munkáját. A hangzás lélegzik, organikus és lo-fi, pokolian old-school. A teljes album produceri és felvételi munkálatai Brazíliában zajlottak, míg a keverést és a maszterelést a nagyszerű Jim Morris végezte a legendás Morrisound Recordingnál, Floridában . Ez a produkció teljesen eltér a mai sztenderd produkcióktól. Rendkívül büszkék vagyunk rá.” – mondta Jairo ’Tormentor’ Guedz.

A lemez második előzeteseként a Dawn Of Mephisto klipje nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.