Heriot – A lélekkutatás törékenysége

Fémforgács

Siege Lord címmel egy vadonatúj videót mutatott be az brit modern metalcore / post-hardcore vonalát erősítő, az utóbbi időkben méltán népszerű Heriot. A zenekar tavaly ősszel leszerződött a Century Media Recordshoz, aminek kapcsán ki is adták Soul Chasm daluk videóját. Új dalukról így beszéltek:

A Siege Lord egy olyan dal, amelyről úgy érezzük, hogy a korábbi kiadásainkhoz képest erősen hajlik hangzásunk metalosabb elemeihez. Ez egy zsigeri, mégis hangulatos szám. Lírailag a lélekkutatás törékenységét szemléli.”

A Hariot a nyári során különböző nagy fesztiválokon lép fel, majd ősszel, illetve a tél során angliai és európai turnéra indulnak a Fit for an Autopsy, a Sylosis és a Darkest Hour társaságában. Hozzánk december 14-én érkeznek a Barba Negrába.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.