Escuela Grind – Always Watching You – új videó

Fémforgács

Idén januárban jelent meg a grindcore vonalas amerikai Escuela Grind legutóbbi EP-je, a DDEEAATHHMMEETTAALL. A banda a napokban tette közzé új kislemezes dala, az Always Watching You videóját. Elmondásuk szerint egyen lőre még nem terveznek új albumot, csak mennek a maguk útján.

Az Always Watching You nem annyira új dal, a nagy része már meg volt és az év során összerakott soundcheck-ek sorozatából finomítottuk. Egy ideje vágyam arra, hogy írjak egy dalt, amelyben a megszállott-stalker-lány archetípust ábrázolhatom. Bár fizikailag nem fenyegető, nagyon érdekes, hogy a társadalom ennyire retteg ettől a sztereotípiától. Az Always Watching You videójában direkt ezt a Nightmare on Elm Street stílusú képet akartam, amely a death metal gore-jában és horrorjában gyökerezik. A paraszociális kapcsolatok témái, a közösségi médiából származó szorongások és egy mindenütt jelenlévő algoritmus erősen megfigyelhető ebben a dalban.” – mondta Katerina Economou énekesnő.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.