Umbra Vitae – A hit betöltött szerepe modern világunkban

Fémforgács

Az Umbra Vitae egy amerikai metal szupergroup, amiben Jacob Bannon (Converge), Sean Martin (Twitching Tongues, ex-Hatebreed), Mike McKenzie (The Red Chord), Jon Rice (Uncle Acid, Tsjuder) és Greg Weeks (The Red Chord) tevékenykedik. A csapat második lemezének kiadására készül. Lemezük a Deathwish Inc. kiadásában fog megjelenni június 7-én Light Of Death címmel.

A 15 dalos lemez egy modern metal remekmű, ami a Bay Area-i thrash tiszteletével és zúzósan nehéz death groove-okkal van megáldva. Lemezükről elsőként Belief Is Obsolete daluk ismerhető meg, ami témájában a hit modern világunkban való betöltött szerepét vizsgálja.

Lírailag azt a gondolatot vizsgáltam, hogy a hagyományos értelemben vett „hit” elavult a jelen modern korban. Társadalmi, politikai és spirituális pajzsként és fegyverként használják fel, és végül mindenki terhére válik.” – mondta Jacob Bannon énekes, szövegíró.

A lemez második videójaként a Mantra Of Madness nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.