Like Moths To Flames – Élősködő lények

Fémforgács

Dissociative Being címmel mutatta be új dalát az amerikai metalcore csapat, a Like Moths To Flames. A dal hamarosan megjelenő The Cycles of Trying to Cope lemezükről való, ami május 10-én, az UNFD gondozásában fog kijönni.

A vér olyan foltot hagy maga után, amelyet gyakran nehéz eltávolítani, hasonlóan a hegekhez, amelyeket az emberek akkor hagynak maguk után, amikor pusztító életet folytatnak. Ez a dal olyas valakiről szól, aki elpusztít mindent, ami csak maradt, és úgy élősködik, hogy az belevérzéseket okoz mások életébe.” Az ilyen emberek egytől egyik disszociatív élősködő lények.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.