Chaos Doctrine – One Of My Bad Days – új videó

Fémforgács

One Of My Bad Days címmel osztotta meg új videóját a johannesburgi ipari thrash/death metalos Chaos Doctrine. A videó dala a zenekar április 26-án megjelenő Bellum albumáról való.

A One Of My Bad Days thrashelő ütemeket kínál a rendkívüli dobos Jason Eedestől, bevezetőül a bűntudat és bocsánatkérés nélküli tömeggyilkosságok történeteihez. Ez a szám a harmadik kislemezként jelent meg az albumról 2023 júliusában, és a Metal Hammer a hét két legjobb új metal dala közt és az év 100 legjobb új metal dalának egyikeként emlegette. A One of My Bad Days pont olyan, amire azt mondanánk, hogy egy örök Chaos Doctrine klasszikus: kíméletlen thrash/death metal a jellegzetes industrial jegyeivel, amit egy levégéig kitartó vokális teljesítmény és egy mesterien kivitelezett gitárszóló tesz teljessé.” – mondta Dr. D. a zenekar énekese.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.