Sumac – Nyáron új lemez

Fémforgács

Nyáron érkezik a sludge/noise/post metalban utazó Sumac új lemeze. The Healer című anyaguk június 21-én, a Thrill Jockey Records gondozásában fog megjelenni, amiről az alábbi közleményt adták ki:

The Healer címmel érkezik az új albumunk, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy immáron megoszthatjuk veletek a róla szóló híreket. A lemez júniusban fog teljes egészében megjelenni, és mától már egy szám fent van a Bandcamp oldalunkon. A közös zenélés örömöt és szenvedélyt váltott ki belőlünk, illetve kihívás és fejtörés elé állított bennünket. Ez egy élő anyag, ami egy bizonyos formában van megörökítve az albumon, de hamarosan más formákat is ölt, ahogy elkezdünk vele turnézni idén nyáron. Fontos számunkra ez a zene, és őszintén reméljük, hogy néhányan közületek hasonló kapcsolatra leltek vele/általa. Köszönjük, hogy meghallgatjátok! Sok szeretettel, mint mindig.

A lemezre négy dal kerül fel, közel 76 percben. Íme, az említette első dal a Yellow Dawn, közel 13 percével, amelyben Faith Coloccia orgonán működik közre.

Sumac – The Healer

(Thrill Jockey Records)

1. World of Light

2. Yellow Dawn

3. New Rites

4. The Stone’s Turn

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.