Tombstoner – Brutális lemezzel jönnek

Fémforgács

Az amerikai death metalos Tombstoner április 26-án adja ki második nagylemezét Rot Stink Rip címmel. A lemez a Redefining Darkness Records gondozásában fog megjelenni, amiről máris itt van címadó, valamint Fuckin’ Nasty daluk.

A címadó dal, a Rot Stink Rip csak a kenyér volt. Ez a dal a leves! És ez egy jó leves! Az írása során a demó poénból a Fuckin’ Nasty címet kapta, és nyilván a szövegnek is illeszkednie kellett ehhez a szintű ocsmánysághoz. Ami ebből született, az egy vérből, hullákból és okádékból álló mérgező főzet lett. Pornográfia pszichopaták számára, ellenszenves és rohadtul undorító. Ezért büszkék vagyunk rá!

Tombstoner – Rot Stink Rip

(Redefining Darkness Records)

1. Execution Bell (Intro)
2. Sealed in Blood
3. Rot Stink Rip
4. Fuckin’ Nasty
5. Static
6. Metamorphosis
7. Reduced to Hate
8. Compulsive Ruminations
9. Desperate Dreams
10. Vials
11. Leave You for Last

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.