Nanowar of Steel – Nem is akármilyen új kislemezdal érkezett

Fémforgács

Új kislemezdalt osztott meg az olasz paródiazenekar, a Nanowar of Steel, aminek már a címe is beszédes: Afraid to Shoot Into the Eyes of a Stranger in a Strange Land. Lehet találgatni, hogy melyik banda ihlette a számot és a klipet – nem lesz nehéz kitalálni.

A banda még korábban klipet készített a tavaly megjelent Dislike to False Metal lemezük egyik legjobb dalához, a Protocols (of the Elders of Zion) of Love című szerzeményhez is.

A zenekar március 28-án kezdte meg „We are Getting Old, Don’t Miss This Tour” elnevezésű Európai-turnéját, melynek keretében április 26-án Budapestre is visszatérnek, a koncert a Barba Negra Blue Stage-ben lesz. Vendégzenekarként pedig az Alessandro Conti énekes vezette olasz power metalos Trick or Treat kíséri majd őket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.