Kryptos – Idén nyáron új lemez

Fémforgács

Idén nyáron új lemezével jelentkezik a régisulis heavy/thrash metalt játszó indiai Kryptos. A csapat hetedik nagylemeze Decimator címmel az AFM Records kiadásban fog megjelenni július 5-én, amiről máris itt van a ’80-as évek tüzes hangulatát idéző Turn Up the Heat daluk videója.

A Decimator abszolút azt a vonalat folytatja, amit a banda 2021-es Force of Danger albumán megkezdett. Zúzós riffek és borotvaéles szólók, melyek a klasszikus ’80-as évek metaljával és savasan maró thrash érzékenységgel keverednek.

Kryptos – Decimator

(AFM Records)

1. Sirens of Steel

2. Fall to the Spectre’s Gaze

3. Turn Up the Heat

4. Electrify

5. Solaris

6. Decimator

7. In the Shadow of the Blade

8. Pathfinder

9. We Are the Night

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.