Dalpremier: Within Temptation – A Fool’s Parade (ft. Alex Yarmak)

Fémcsajok

A holland zenekar mára datálta vadonatúj szerzeményét az A Fool's Parade címmel, amelyet Alex Yarmak ukrán énekes-producerrel rögzítettek, és amely dal az orosz-ukrán háború témáján alapul - pontosabban egy kegyetlen vádirat Vlagyimir Putyin ellen.

Sharon den Adel, a csapat frontasszonya többször mesélt kijevi útjáról - a klipet, amelyet napokon belül láthatunk, az ukrán fővárosban forgatták, így az énekesnő a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen is egy háborús országban lenni. 

A mai naptól elérhető tehát az új dal, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.