Ayreon – Ajándék a születésnapostól

Hard Rock Magazin

Május 17-én jelenik meg az új Ayreon-koncertlemez, amelynek főszereplője a 2008-as ‘01011001’ konceptalbum, az anyag második előzetesét a saját születésnapjára időzítette Arjen Lucassen.

Tavaly szeptemberben 6 telt házas koncertet adott Arjen Lucassen seregnyi kiváló zenészből és énekesből álló zenekara a tilburgi Poppodium 013-ban, ahol teljes egészében végigjátszották a ‘01011001’ című 2008-as Ayreon-albumot. A show-t megörökítő kiadvány május 17-én jelenik meg a Mascot Label Group gondozásában.
A filmből már láthattuk a The Sixth Extinctiont, amelyet most a ráadásként játszott The Day That The World Breaks Down követ újabb beharangozóként. A születésnapját ma ünneplő Arjen így mesélt erről: Azért választottam ezt a dalt, mert az egyik kedvencem, de nem hittem volna, hogy a komplikáltsága miatt valaha is elő tudjuk adni élőben, mégis úgy tűnik, hogy sikerült.”
A hazai lemezboltokban is előrendelhető a ’01011001 – Live Beneath The Waves’ 2 CD + DVD, Blu-ray, 2 CD + 2 DVD + Blu-ray lemezeket rejtő artbook és a 3 LP változatban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.