Nincs olyan gyökér, amit ne lehetne elszakítani! – Új dallal rügyezik ki a Better Lovers

Nuskull Magazin

A többek közt volt és jelenlegi Every Time I Die-, The Dillinger Escape Plan– és Fit for an Autopsy-tagokat számláló Better Lovers idén készül kiadni első nagylemezét, miután tavaly kellőképpen felkeltette a figyelmet egy kiváló EP-vel. A közelgő anyagról még mindig nem sok mindent tudni, de annyit biztosan, hogy a srácok marha sok dalt összekalapáltak rá, állításuk szerint legalább 17-et. Ebből most egy napvilágot is látott, ez a The Flowering.

Kicsit túlzás újnak nevezni a dalt, de aki még nem látta a bandát élőben, annak mindenesetre az lesz. Szóval igen, játsszák már egy ideje, sőt, a fiúk szerint ez volt a legelső trekk, amit együtt megírtak, tehát egy különleges, esszenciális darabról beszélhetünk. Azon túl, hogy a szám kapott egy agyament videót is, ahol a bandát bekebelezi egy húsevő növény, majd annak a gyomrában nyomják tovább a rókot, Greg Puciato énekes szerint a mondanivaló is egyenes arányosságban van a látottakkal:

A cím és a dalszöveg egy nyilvánvaló metafora arra, amint rájövünk, hogy mindannyian többek vagyunk annál, mint amennyit belénk van nevelve, hogy gondolnunk kell magunkról; és arra, ahogy tudomásul vesszük a kollektív „felébredés” pillanatát, amin úgy tűnik, mind keresztül megyünk mostanság.

//www.youtube.com/watch?v=htFXPrtAXo4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.